Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yayın
Print Al

Uluslararası Saraybosna Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı

15 Nisan 2023 Cumartesi::

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da kapılarını açan Uluslararası Saraybosna Kitap Fuarı'nda ziyaretçiler, Hakikat Kitabevi'ne yoğun ilgi gösterdi.

Yazı Boyutu : A A A A

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da bu yıl 34'üncüsü düzenlenen ve 120'den fazla yayınevinin katıldığı Uluslararası Saraybosna Kitap Fuarı açıldı. Türkiye'den bu yıl 3'üncü kez katılım gösteren Gofreebooks websitesi, Hakikat Kitabevi'nin 6 çeşit Boşnakça kitabıyla fuara katıldı. Fuara katılan Hakikat Kitabevi gönüllüsü Tuna Aytan, "Bosnalı kardeşlerimize Hakikat Kitabevi'ni tanıtmaya, aynı zamanda ücretsiz şekilde Boşnakça kitaplarımızı dağıtmaya geldik. Buna ek olarak 35 farklı dilde yayın yapan ‘Gofreebooks websitesi', "Hakikat Kitabevi'nin kitaplarını 190'dan fazla ülkeye ücretsiz şekilde gönderiyoruz" dedi.

Fuarda, İstanbul'da hazırlanan kitapların Appstore ve Google Play'de olan 30 dilde ücretsiz okunmasını sağlayan Gofreebooks uygulamasının tanıtımı da yapıldı.

Skenderija Kültür ve Spor Merkezinde 17 Nisan'a kadar açık kalacak fuarda, birçok yayınevi açtıkları stantlarda kitapseverleri bekliyor. Skenderija Kültür ve Spor Merkezi Müdürü Damir Petrinic, bu yıl "telif hakkı ve özgürlükler" temasıyla fuarı düzenlediklerini ve kitapseverlerin bir araya geldiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.