Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | İnsan Kaynakları
Print Al

Genç İstihdam Seferberliği

21 Şubat 2023 Salı::

Youthall olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 ilimizi doğrudan etkileyen depremlerin sonuçlarını derin bir üzüntüyle takip ettik. Afetten etkilenen yüz binlerce insanın ihtiyaçlarını karşılamak için ilk günden bu yana farklı alanlarda destek olduk. Bu esnada yıllardır gençlerin istihdamına yönelik attığımız adımların en büyüğünü bu kez depremde etkilenen gençler için atma kararı aldık.

Yazı Boyutu : A A A A

Hep beraber yapabileceklerimizin bu sefer daha da farkında olarak depremde etkilenen gençlere yalnız olmadıklarını hatırlatmak istiyoruz. Hiç olmadığı kadar birbirimize destek olmamız gereken bu günlerde gençlerin hayatına dokunmak isteyen şirketleri ve kurumları yakından ilgilendiren bir seferberlik başlatıyoruz. Depremden etkilenerek hayatını yeniden kurmaya çalışan, eğitimini devam ettirmek durumunda olan gençler için şimdi daha güçlü bir şekilde #Seninleyiz diyoruz.

Ne Amaçlıyoruz?
Deprem bölgesinde ailesini, evini veya işini kaybetmiş 18 - 35 yaş arası gençler ile depremden etkilenen gençlerin istihdamına katkı sağlamak isteyen şirketleri ve kurumları bir araya getiren bir seferberlik hareketi başlatmayı amaçlıyoruz.

Bu kapsamda Youthall’da oluşturdukları CV’de depremden etkilendiklerini beyan eden ve Youthall ekibi tarafından beyanı teyit edilen gençleri onları istihdam etmek isteyen şirketler ile ücretsiz olarak buluşturacağız. Yaşadığımız zor günlerin oluşturduğu bu yıkıcı etkiyi bir nebze olsun hafifletmek için #Seninleyiz.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.