Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Liderlik
Print Al

Avrupa'nın en iyisi bir Türk: Avrupa Tıp Ödülü'nün sahibi Vera Clinic

31 Ocak 2023 Salı::

Her yıl saç ekimi için dünyanın dört bir yanından gelen yarım milyon sağlık turistini ağırlayan Türkiye'nin İstanbul şehrinde bulunan ve başarılı cerrah ve kliniklerin arasında yer alan Vera Clinic. Klinik, başarısını en saygın ödüllerden Saç Ekimi Cerrahisi kategorisinde Avrupa Tıp Ödülü’nü kazanarak da tescil ettirdi.

Yazı Boyutu : A A A A

2013 yılında İstanbul-Ataşehir'de alanında uzman bir ekip tarafından kurulan Vera Clinic, 10 yıllık süreçte dünyanın en iyileri arasına girmeyi başardı. Saç ekimi, diş estetiği ve plastik cerrahi alanlarında hizmet veren klinik, Türkiye'yi tercih eden yabancı hastaların da en çok tercih ettiği adreslerden biri oldu. Başarılı hizmet ve çalışmalarıyla bugüne dek çok sayıda ödül kazanan klinik, dünyanın en saygın ödüllerinden birini de İstanbul'a getirdi.

Ödülü Vera Clinic Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Sipahi aldı. Vera Clinic, prestijli ödül organizasyonu European Awards in Medicine'da (Avrupa Tıp Ödülleri) ‘Saç Ekimi Cerrahisi' alanında ödüle layık görüldü. Köklü kuruluş Professional and Business Excellence Institute tarafından düzenlenen organizasyonda kliniğin ödülü, Vera Clinic Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Sipahi'ye verildi.

"Gurur duyulacak bir başarı"

Ödülü alan Kazım Sipahi, “Vera Clinic olarak bu saygın ödülü almaktan onur duyuyoruz. Bu ödülle birlikte Avrupa'nın en iyi saç ekimi kliniği olduğumuzu kanıtladık. Bu ödüle alanımızdaki son teknoloji uygulamalarımızla, yetenekli ve deneyimli ekibimizin başarısıyla ulaştık. Dünya standartlarında çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.