Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Kişisel Gelişim
Print Al

Gazze'de 700 Filistinli çocuktan Kur'an-ı Kerim yürüyüşü

4 Eylül 2021 Cumartesi::

Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseirat kampında ailelerin çocuklarına Kur'an-ı Kerim öğretmesinin önemine dikkat çekmek için 700 Filistinli çocuğun katılımıyla yürüyüş düzenlendi.

Yazı Boyutu : A A A A

Dar Al-Quran ve Al-Sunnah kuruluşları, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseirat kampında ailelerin çocuklarına Kur'an-ı Kerim öğretmesinin önemine dikkat çekmek için büyük bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Kur'an-ı Kerim'in tamamını veya bir kısmını ezberleyen yaklaşık 700 Filistinli çocuk katıldı. Al-Farouq Camii'nin önünden başlayarak Selahaddin Caddesi'ne ulaşana kadar Nuseirat Kampı'nın sokaklarında yürüyen çocuklar, Kur'an-ı Kerim ve pankartlar taşıdı.

Dar Al-Quran ve Al-Sunnah Başkanı Abdul Rahman Al-Jamal yaptığı konuşmada, yürüyüşe katılanlara teşekkür etti. Al-Jamal, yürüyüşe katılan çocukların Mescid-i Aksa'yı özgürleştirecek “kurtuluş kuşağı” olacağını vurgulayarak, Gazze Şeridi'ndeki binlerce çocuğun Kur'an-ı Kerim'i ezberlemek için ellerinden geleni yaptığını ifade etti. Al-Jamal ayrıca, ebeveynleri çocukların Kur'an-ı Kerim'i ezberleyebilmesi için dini merkezlere göndermeleri çağrısında bulundu.

Muhammed Rabah

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.