Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | İnsan Kaynakları
Print Al

150 bin katılımcıya uzaktan eğitim

21 Mayıs 2021 Cuma::

Ticaret Bakanlığının 2021 yılı eğitim hedefi: 150 bin katılımcılı uzaktan eğitim... Ticaret Bakanlığı, birimlerinin ihtiyaçları doğrultusunda personelin niteliklerinin artırılması, gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması amacıyla eğitimlerine devam ediyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Personel Genel Müdürlüğü Eğitim Hizmetleri Dairesince eğitime yönelik çalışmalar “2021 yılı hedef 150 bin katılımcı” sloganıyla tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığı Eğitim Merkezinde, 2021 Yılı Ocak-Nisan ayları itibariyle pandemi sürecinde, gümrük ve iç/dış ticaret konu başlıklarında 87 program ve 100'ü aşkın farklı konu başlığı altında eğitimler düzenlendi.

Ticaret Bakanlığı personeline tanınan bu eğitimlerden 2 bin 697 katılımcı uzaktan, 71 bin 663 katılımcı kurum bilgisayarı, cep telefonu ve dizüstü bilgisayardan 7/24 ulaşma imkanına sahip oldu. Yaklaşık 550 saati aşan kayıtlı video atama eğitim yöntemiyle kişisel ve mesleki/mevzuat gelişim eğitimleri verildi.

Katalog eğitimleri sekmesinden tüm kurum personelinin kayıtlı video atamalarına 7/24 ulaşabileceği imkan da sağlandı. Böylece bu yöntemle yol, konaklama ve gündelik harcırah giderleri ile zaman ve iş kayıplarına meydan vermeden eğitimlerde büyük maliyet tasarrufları sağlandı. Yüzde 15 olarak belirlenen 2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı hedefleri, Ticaret Bakanlığınca personelinin yüzde 92'ine ulaştırılan eğitim sanal sınıf/video kayıtları ile yıl ortasında yakalandı.

Adem Aslan

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.