Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yayın
Print Al

İhlas Vakfı Yurtları Covid-19 Hijyen Tedbirlerini Aldı ve Öğrencileri Bekliyor

22 Eylül 2020 Salı::

İhlas Vakfının Türkiye genelinde bulunan otuz iki öğrenci yurdunda Sağlık Bakanlığının önerdiği COVİD 19 tedbirleri alınmış, her ortamda hijyen sağlanmış ve titizlikle uygulamaya sokulmuştur.

Yazı Boyutu : A A A A

İhlas Vakfının Türkiye genelinde bulunan otuz iki öğrenci yurdunda Sağlık Bakanlığının önerdiği COVİD 19 tedbirleri alınmış, her ortamda hijyen sağlanmış ve titizlikle uygulamaya sokulmuştur.

Konu ile ilgili basın bildirisi yayınlayan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Tuncer Akalın;

Covid-19 Tedbirleri En Titiz Şekilde Uygulanacak

“Öğrencilerin ve velilerinin gönlü rahat olsun, bütün yurtlarımızda hijyen kurallarını en iyi şekilde yerine getiriyoruz.
COVİD 19 pandemi süresince uyulması gereken kurallar yurtlarımızın girişleri ve her katında afiş olarak asılmıştır. Yurtlarımızın girişlerinde müracaat görevlisi maskeli olarak yurda giren her öğrencinin ateşini ölçmekte, ellerin dezenfekte edilmesini sağlamakta, maske ve mesafe kurallarını hatırlatmaktadır. Yemekhanelerde yemekler kişiye özel kaplarda servis edilmekte, ekmek, su, kaşık ve baharatlar tek kullanımlık olarak bulunmaktadır. Yatak odalarında her kişiye 6 m2 yer düşecek şekilde mesafe kurallarına uyulmaktadır.

Her Öğrenciye Devlet Desteği

Bakanlar Kurulu kararı ile “Kamu Yararına Çalışan Vakıf” statüsü verilen İhlas Vakfı yurtlarına kayıt yaptıran bütün öğrencilere KYK tarafından dokuz ay boyunca barınma ve yemek yardımı yapılmaktadır.

Yurtlar Yönetmeliğinde istenen bütün şartlara haiz olan İhlas Vakfı Erkek Öğrenci Yurtlarında; Öğrencilere rahat ve ferah yatak odaları sunulmakta, her gün çeşit çeşit üç öğün zengin kalorili yemeklerden afiyetle yemektedirler. Rahat çalışma salonları, kafeterya ve spor odalarında boş zamanlarını değerlendirmektedir. Yurtlarının bulunduğu konumlardan üniversitelere kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Öğrencilerin Kişisel Gelişimlerini Önem Veriyoruz

Öğrencilere hafta sonları tarih ve kültür gezileri tertiplenmektedir. Ayrıca Eğitim Danışmanlardan rehberlik hizmetleri, İş Hayatına Hazırlık Seminerleri, Ustalardan kişisel gelişim seminerleri, uzmanlarından tarih ve kültür sohbetleri, sosyal kulüpler ile daha etkin kendini ifade edebilme imkanlarını yakalayabilmektedirler. Her yıl mezun olan öğrencilere kendileri için hazırlanan özel eğitim programlarına katılabilmektedirler.” Şeklinde bilgi verdi.

Ön Kayıtlar Online Yapılabilmektedir

İhlas Vakfı yurtlarında kalmak isteyen öğrencilerin yurtlara ön kayıtlarını www.yurtlarbirligi.com bölümünden yapabileceklerini belirterek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.