Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Noterlerle ilgili flaş karar!

23 Mart 2020 Pazartesi::

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den corona virüsü açıklamaları! Son dakika haberi... Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yargıdaki coronavirüs önlemlerini canlı yayında duyurdu. Gül, adliyelerdeki işlemlerin öncelik durumuna göre nöbetçilerin çalışmasıyla sürdürüleceğini söyledi.

Yazı Boyutu : A A A A

Cezaevlerine değinen Bakan Gül, "Herhangi bir pozitif vakaya rastlanılmadı. En ufak bir durumda hastaneye sevk ediliyorlar. Görüşme hakları durum normale döndüğünde kendilerine verilecek. Telefon süreleri uzatıldı" dedi. Bakan Gül, noterler ile ilgili flaş kararı açıklayarak, "Yarın başlıyor" dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den corona virüsü açıklamaları! Noterlerle ilgili flaş karar!
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yargıdaki koronavirüs önlemlerini canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. Bakan Gül cezaevlerinde pozitif vaka olmadığını ve önlemlerin en üst seviyede olduğunu açıkladı. Gül ayrıca, noterler ve adliyelerdeki yeni çalışma sistemini duyurdu. Gül, "Özellikle Türkiye Noterler Birliği ile ilgili çalışmamızda, bugün itibarıyla noterliklerde bir gün tek, bir gün çift noter çalışacak. Nöbetleşe çalışılacak. Vatandaşlarımıza çağrımdır. Acil değilse lütfen gitmeyin. Tüm tedbirimizin kapsamı, genişlemesi ya da azaltılması Bilim Kurulu önerisine göre duyurulacaktır." dedi. İşte açıklamalardan öne çıkanlar...

"POZİTİF VAKA YOK"

"En ufak belirtide cezaevlerindekiler hastaneye gönderiliyor. Şu anda pozitif vaka yok. Görüşe gelen avukatlarda da önlemler alındı. Görüşme hakları saklı tutulacak. Durum düzeldiğinde hakları verilecek. Telefon görüşme süreleri uzatıldı. Adliyelerde de teyakkuzlar sürüyor. Davalar UYAP üzerinden bildiriliyor. Haciz işlemleri 30 Haziran'a kadar Cumhurbaşkanımızın isteği ile ertelendi."

"ESNEK ÇALIŞMA HAYATA GEÇİRİLDİ"

"Tutuklu ve acele işler dışında esnek çalışma başlatıldı. Tedbirlere hep birlikte uyacağız. Adliye işlemleri durdurulmadı. Genelgelerin uyulması adına tedbirler alındı. Bu çerçevede nöbet usulü ile işlemler devam edecek. Önemine göre öncelik verilecek. "


NOTERLER İLE İLGİLİ FLAŞ KARAR

"İcra işlemlerinin durdurulması ile ilgili ortaya çıkan sorunlarla ilgili açıklama yine yapılacaktır. Özellikle Türkiye Noterler Birliği ile ilgili çalışmamızda, bugün itibarıyla noterliklerde bir gün tek, bir gün çift noter çalışacak. Nöbetleşe çalışılacak. Vatandaşlarımıza çağrımdır. Acil değilse lütfen gitmeyin. Tüm tedbirimizin kapsamı, genişlemesi ya da azaltılması Bilim Kurulu önerisine göre duyurulacaktır."

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.