Bugün: 5 Mayıs 2024 Pazar
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Benzine ikinci indirim müjdesi

13 Mart 2020 Cuma::

Benzine ikinci indirim geliyor. Gelen son dakika haberine göre benzinde ikinci bir indirim müjdesi geldi. Benzinde bu gece yarısı 51 kuruş daha indirim olacak. Açıklanan indirimlere göre henüz motorine yapılacak indirim oranı belli olmadı. Brent petroldeki düşüşlerin ardından benzin fiyatları aşağı doğru çekilmeye başlandı. Rusya ile Suudi Arabistan arasında yaşanan petrol anlaşmazlığından sonra brent petrolün fiyatları ciddi bir şekilde düşmüştü.

Yazı Boyutu : A A A A

Benzinde ikinci indirim müjdesi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre bu gece yarısı benzine litrede 51 kuruşluk bir indirim yapılacak. Motorinde beklenen indirim oranı ise henüz belli olmadı. Geçtiğimiz günlerde benzine ilk büyük indirim gelmişti.

İndirim gerçekleşirse benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 5,41 liraya, Ankara'da 5,66 liraya, İzmir'de 5,64 liraya düşecek.

Son dakika: Benzin fiyatlarında ikinci büyük indirim! Bu geceden itibaren 51 kuruş daha düşecek | Video


BRENT PETROLÜN DÜŞÜŞÜ BENZİN FİYATLARINI DA DÜŞÜRDÜ

Rusya ve Suudi Arabistan'ın petrol anlaşmazlığından sonra patlak veren fiyat savaşı Türkiye'ye yaradı. Geçtiğimiz günlerde Başkan Erdoğan benzine ve motorine indirim yapıldığını açıklamıştı. Benzine litrede 60 kuruş, motorine ise litrede 55 kuruş indirim yapılmıştı.

BAKAN AÇIKLADI: YÜZDE 3 ETANOL KARARI

Bakan Varank etanol karıştırma ile ilgili açıklama yaptı. Bakan coronavirüs tedbirleri çerçevesinde "Benzine yüzde 3 etanol karıştırma zorunluluğu 3 aylığına askıya alındı. Böylece rafinerilerin etanol talebi azalacak." açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.