Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri kazananı Ali Gürbüz oldu!

8 Temmuz 2019 Pazartesi::

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kazanan ve altın kemere ulaşan isim Ali Gürbüz oldu. Finalde rakibi Orhan Okulu'yu yenen Ali Gürbüz, başpehlivan olmaya da hak kazandı. 2019 Kırkpınar Güreşleri finalinin hemen ardından ise, başpehlivan olan isim hakkındaki sorgulamalar da artış gösterdi.

Yazı Boyutu : A A A A

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni kazanan ve başpehlivan olan isim belli oldu. Büyük mücadelenin yaşandığı final müsabakasında son başpehlivan Orhan Okulu'yu yenen Ali Gürbüz, 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı oldu. 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri final müsabakasının ilk 40 dakikalık bölümünde yenişme olmadı. Müsabakanın süresiz altın bölümünde Gürbüz, rakibi Okulu karşısında altın puan alarak, altın kemeri kazanan taraf oldu.

2019 KIRKPINAR GÜREŞLERİ BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ KİMDİR?
Yoğun bir katılım gerçekleştiği organizasyonda kazanan ismin belli olmasının akabinde ise, başpehlivan Ali Gürbüz hakkındaki sorgulamalar artış gösterdi. Bu bağlamda, Ali Gürbüz kimdir? sorusu arama motorlarında yanıtı en çok merak edilenler arasında öne çıkıyor. Haberimizin detaylarından, merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

1988'de Korkuteli - Antalya'da dünyaya geldi. Eski Kırkpınar başpehlivanlarından Recep Gürbüz'ün oğludur.

2008 yılında gerçekleşen 647. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başaltında birinci olarak başpehlivanlık kategorisinde mücadele etme hakkını kazandı. 2009 yılındaki 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarı finale kadar çıkmayı başardı.

2011 yılındaki 650. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde Recep Kara'yı yenerek ilk kez başpehlivan oldu. 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde yine Recep Kara'yı yenerek unvanını korudu. 2013 yılında yapılan 652. Kırkpınar yağlı güreşlerinde ise İsmail Balaban'ı finalde yenerek üst üste 3. kez baş pehlivan oldu ve böylelikle altın kemerin ebedi sahibi oldu.Fakat doping testi pozitif çıktı ve altın kemer İsmail Balaban'a verildi.

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu'yu yenerek başpehlivan olmuştur.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.