Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

Üniversite öğrencisine 2 bin 425 TL harçlık!

8 Mayıs 2019 Çarşamba::

Toplum yararına çalışan üniversiteliye maaş. Üniversiteli gençler için gelen son dakika haberine göre bu yazdan itibaren toplum yararına çalıştığı takdirde cep harçlığı kazanacak! Üstelik burs gibi gelecek olan bu maaşın miktarı da az değil... 3 ay boyunca toplum yararına haftada üç gün çalışacak olan gençler 2 bin 425 lira para kazanabilecek. İşte üniversite öğrencisine 2 425 TL harçlık ile ilgili son dakika detayları...

Yazı Boyutu : A A A A

Üniversite öğrencisi gençler için müjdeli bir son dakika haberi geldi. Bu yaz toplum yararına çalıışan üniversitelilere cep harçlığı geliyor! İŞKUR tarafından ilan edilen yeni öğrenci programına göre göre üniversiteli öğrencilerin katılabileceği programların alanları belirlendi. Öğrenciler haftada sadece 3 gün çalışarak 2 bin 425 TL kazanabilecekler. Bu son dakika haberin üzerine üniversiteliler toplum yararına çalışma programının detaylarını araştırmaya başladılar. Sabah.com.tr olarak üniversiteli öğrenciler için yaz aylarındaki çalışma programı ile ilgili tüm detayları bu haberde derledik!

Üniversiteli gençler, bu yaz toplum yararına çalışıp, cep harçlığı elde edebilecek. İŞKUR'un yeni programına göre; üniversite öğrencileri Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kamu kurum veya kuruluşlarında 3 ay süreyle çalışabilecek. Üstelik öğrencilerin çalışacağı programlar da oldukça ilgi çekici.

Lisans ve önlisans öğrencilerinin katılabileceği programlar, 'doğanın korunması, kültürel mirasın restorasyonu, korunması ve tanıtılması, kütüphanelerin bakımı ve düzeni ile kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi' gibi toplumsal faydanın yüksek olduğu alanlarda olacak.

Öğrencilere, çalıştıkları her gün için 67,36 lira ödenecek. Hafta tatili günleri ve herhangi bir sebeple katılım sağlanmayan günler için bir ödeme yapılmayacak. 12 hafta boyunca 36 gün çalışan, 2 bin 425 lira harçlık elde edebilecek..

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.