Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Levent Hatay, 1V1Y.COM’un CEO’su oldu

27 Mart 2012 Salı::

Levent Hatay, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızlı büyüme trendini sürdüren e-ticaret sektörü şirketi 1V1Y.COM’a CEO olarak atandı.

Yazı Boyutu : A A A A


1V1Y.COM, Türkiye’de 2011 yılında 22 milyar TL ticaret hacmi ve yüzde 57 büyüyen e-ticaret sektöründe 6 ay gibi kısa bir sürede hızlı büyüdü.



Levent Hatay, 1V1Y.COM’un müşteri odaklı bir yönetim anlayışıyla, internet ve teknolojideki global yenilik ve çözümleri sektörün dinamiklerine uygulayarak üyelerine en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunacaklarını belirtirken online ticarette operasyonel verimliliğin öneminin altını çizdi.



Levent Hatay Hakkında;



1963 yılında doğan Hatay; Southern Methodist Üniversitesi'nde Elektrik Mühendisliği eğitimi almış, master ve doktorasını 1989 yılında tamamladı. Texas Instruments, American Airlines, Aygaz, Altınyıldız gibi şirketlerde başladığı kariyerine Vestel Pazarlama A.Ş.’de 1999 yılında Genel Müdür ve 2005 yılında Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev aldı ve on yılı aşkın süre içerisinde Vestel’in büyümesine katkı sağlayan önemli başarılara imza attı. Son olarak gıda G2M’de CEO olarak görev alan Hatay, yeniden yapılanma ve hızlı büyüme planının hayata geçirilmesinde önemli tecrübelere sahip.


Kaynak: hurriyet , Link : #

Anahtar Kelimeler: 1V1Y, Levent Hatay, e-ticaret,

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.