Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Bülent Eczacıbaşı’na”Altın Stevie”ödülü

25 Ağustos 2012 Cumartesi::

IKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, dünyanın en prestijli iş dünyası ödüllerinden Uluslararası Stevie Ödülleri kapsamında “Yılın Yönetim Kurulu Başkanı” kategorisinde, “Altın Stevie Ödülü”ne layık görüldü.

Yazı Boyutu : A A A A

50 farklı ülkeden 3.200 başvurunun yapıldığı ve jürisinde çeşitli ülkelerden yaklaşık 300 yöneticinin yer aldığı Uluslararası Stevie Ödülleri, iş dünyasında kazanılan başarıların birçok farklı alanla birlikte değerlendirildiği global çaptaki tek ödül olma özelliğine sahip.

Çalışma yaşamına 1974 yılında Eczacıbaşı Holding’de başlayan ve halen Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Bülent Eczacıbaşı, Şubat 2010’dan beri İKSV Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı üstleniyor. 40 yıldır farklı disiplinlerde düzenlediği etkinliklerle, İstanbul’un kültür sanat hayatına zenginlik katan İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bülent Eczacıbaşı, vakfın yönetiminde ve yeniden yapılanma sürecinde üstlendiği aktif rolü ve liderliği nedeniyle “Altın Stevie Ödülü”ne layık görüldü.

İş dünyasından kişi ve kuruluşların topluma katkı ve başarılarını kamuoyuna tanıtılması amaçlanarak, Amerikan İş Dünyası ödülleri olarak 2002 yılında verilmeye başlanan ödüller, 2003 yılında uluslararası platforma taşındı. Uluslararası Stevie Ödülleri, reklamcılıktan insan kaynaklarına, pazarlamadan yönetime birçok ana ve alt kategoride veriliyor. Dünyanın en prestijli iş dünyası ödülleri arasında kabul edilen ödül, adını Yunanca “taçlandırma” anlamına gelen “Stevie” kelimesinden alıyor.

9. Uluslararası Stevie Ödülleri, 15 Ekim’de Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleştirilecek gala gecesinde takdim edilecek.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.