Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

TTNET’e, Stevie Awards’dan 10 ödül birden geldi

22 Ağustos 2012 Çarşamba::

TTNET, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından olan Stevie International Business Awards’da 1 altın, 3 gümüş ve 6 bronz ödül olmak üzere 10 ödüle birden layık bulundu.

Yazı Boyutu : A A A A

“Yılın en iyi ürün ve servisi” kategorisinde üç ayrı ödüle değer görülen TTNET, “yenilikçi şirket”, “inovasyon”, “iletişim ve halkla ilişkiler kampanyası”, “tüketici reklam kampanyası, kurumsal sosyal sorumluluk programı” ve “tüketici pazarlama kampanyası” kategorilerinde de ödül kazandı. TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, telekomünikasyon dalında “yılın yöneticisi” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, ABD’nin en prestijli ödül organizasyonlarından Stevie International Business Awards 2012’ye, kazandığı 10 ödülle damgasını vurdu. TTNET’e altın ödülünü getiren ise “yılın en iyi ürün ya da servisi” seçilen TTNET’in dijital oyun platformu “Playstore” oldu. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen organizasyonda, TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz da “telekomünikasyon dalında yılın yöneticisi” kategorisinde gümüş ödüle layık bulundu.

50 ülkeden, 3.200 başvurunun yapıldığı Stevie International Business Awards Ödülleri’nde TTNET, kurum yönetimi, hizmetleri ve servisleriyle 1 altın, 3 gümüş ve 6 bronz ödül kazandı. İş dünyasından profesyonellerin kullandığı oylar, çeşitli ülkelerden 300 kişilik bir jüri tarafından değerlendirildi. Türkiye, Altın Stevie Ödülü sıralamasına göre ABD ve Güney Kore’nin ardından en başarılı üçüncü ülke oldu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.