Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Havelsan’dan bir ihracat başarısı

14 Temmuz 2012 Cumartesi::

Havelsan’ın Güney Kore Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri için gerçekleştirdiği Elektronik Harp Test ve Eğitim Sahası, Kore Cumhuriyeti’nde düzenlenen törenle kabulü gerçekleşti.

Yazı Boyutu : A A A A

Güney Kore EHTES (ROKAF EWTS) adı altında yürütülen projenin sözleşmesi 2009 yılında imzalandı. 36 aylık takvimi içinde Havelsan projeyi zamanında ve başarıyla tamamladı. Proje ülke ekonomisine yaklaşık 101 milyon $ ihracat girdisi sağladı.



Havelsan’ın tasarladığı sistem sayesinde Güney Kore Hava Kuvvetleri pilotları gerçek tehdit ortamında çok yakın şartlar altında elektronik harp eğitimi yapabilecekler. Gerçek hava saha eğitimlerinde kullanılan tüm donanımsal yapılar, gerekli yazılımlarla entegre edilmiş ve bu yapıların bir sistem halinde birlikte çalışması, gözlemlenmesi, kayıt altına alınması, analiz ve değerlendirmelerin yapılması, yani gerçek ve sanal unsurlar eş zamanlı olarak entegre ediliyor.



İki ülke arasındaki ticari işbirliği kapsamında, Havelsan’ın gerçekleştirdiği Kore EHTES projesi, Havelsan’ın ilk simülatör ihracatı olan CN-235 Tam Uçuş Simülatörü’nden sonra Güney Kore Cumhuriyeti’ne gerçekleştirdiği ikinci önemli ihracatı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.