Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

World Marketing Summit, 4 Aralık 2018 Haliç Kongre Merkezi

3 Aralık 2018 Pazartesi::

PAZARLAMANINZİRVESİİSTANBU'LDA İstanbul dünyanın en büyük şehir markalarından biri. Sınırlarında üretilen her türlü ürün ve hizmet için avantajlar sunuyor. İç ve dış pazarlarda katma değer üretiyor.

Yazı Boyutu : A A A A

İstanbul Ticaret Odası olarak işimiz; iş dünyamız, ülkemiz ve milletimiz için şehrimizin sunduğu bu katma değeri artırmak. Güncelle, yeniyle, trendle, bilgiyle; büyümek, gelişmek, şehrimiz ve iş dünyamızla birlikte ilerlemek istiyoruz. Bu noktadaki çabalarımızdan biri de; Dünyanın ürettiği bilgi birikimini hedeflerimize ulaşmak için yorumlamak, ekonomimizin hizmetine arzetmek.

World Marketing Summit'i ticaretimizin ilerlemesi ve gelişimine katkı sunması amacıyla İstanbul'da ağırlıyoruz. Ticaretin en önemli hammmaddesi olan markanın; planlanması, projelendirilmesi, üretimi, pazarlanması, pazara arzı, değeri, değerlenmesi konularında dünyanın önemli otoritelerinin görüşlerini müktesebatımıza katacağız, görüşlerini dinleyecek, dünya pazarları ile ilgili sorularımıza cevap arayacağız.

Pazarlamanın ABC'sini yazan Philip Kotler'in öncülüğünde 7 yıl önce kurulan World Marketing Summit, Kotler başta olmak üzere yurt dışı ve içinden pazarlamanın önemli isimlerinin katılımıyla; 4 Aralık 2018 Salı günü Haliç Kongre Merkezi'nde olacak. İstanbul'un markalarımız için ürettiği katma değeri artırmak, markalarımızın ülkemiz ve insanımız için ürettiği ekonomik değeri geliştirmek, dünya pazarlarında daha etkin yer almak için pazarlama otoritelerine dikkat kesileceğiz.

Pazarlamanın Zirvesi'ni İstanbul'da düzenlerken hedefimiz; İstanbul ve ticaret dünyamızın dünya pazarlarındaki avantajının pekiştirilmesidir. İşi ekonomi, pazar, pazarlama, marka ve ticaret olanları bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyorum.

Fayda üretmek dileklerimle.


Şekib AVDAGİÇ
Yönetim Kurulu Başkanı
İstanbul Ticaret Odası

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.