Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

140 ülkeden katılımcı MÜSİAD EXPO’da buluşacak

18 Kasım 2018 Pazar::

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yabancı işadamları, yatırımcı kurumlar ve devlet adamlarına ev sahipliği yapan ve bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO'da, bölge ve dünya ekseninde ekonominin geleceği konuşulacak. Buluşma 21-24 Kasım'da CNR Expo İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yazı Boyutu : A A A A

SABAH gazetesi, Daily Sabah, Takvim gazetesi ve Para Dergisi'nin ana medya sponsoru olduğu MÜSİAD EXPO'da, Gayrimenkul Kıymetler Borsası (GABORAS), Orta Ölçekli Sanayi Projesi, Karz-ı Hasen Sandığı gibi projeler sunulacak. 21-24 Kasım'da CNR Expo İstanbul'da gerçekleştirilecek olan fuarın, 8 binin üzerinde B2B görüşmesine ev sahipliği yapması bekleniyor. 140 farklı ülkeden 400'e yakın heyetin katılacağını belirten MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, fuarın 2023 yılı için hedeflenen 500 milyar dolarlık ihracat rakamına büyük bir katkı sunacağını ve geçen yıla oranla 6 kat fazla başvuru aldıklarını söyledi.

MESELEMIZ TÜRKIYE
Fuarın sloganının "İş Burada: Meselemiz Türkiye" olduğunu vurgulayan Kaan, "Ekonomik saldırılara karşı firmaların kendisini göstermesini istedik. Fuara geçen yıl 230 yerli firma katılırken bu yıl sayı 380'e çıktı. Ülke ekonomimiz, üretken, yerli ve milli sanayicilerimizin omuzlarında her güçlüğün üstesinden gelecek" dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.