Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | İş Yönetimi
Print Al

Samsung'un OLED krallığındaki tahtı sallanıyor mu?

19 Şubat 2018 Pazartesi::

Yayınlanan son raporlar Samsung'un OLED panel pazarında sıkı bir rekabete gireceğini gösteriyor. Koreli şirketin rakipleri OLED pazarında daha fazla pay sahibi olmak ve Samsung'un müşterilerini kapmak niyetinde görünüyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Nikkei'nin yeni raporuna göre Samsung, ilk etapta OLED panellerinin üretimini iPhone X için düzenlemişti. Fakat rapor Apple'ın iPhone X üretimini yarı yarıya azaltmasıyla birlikte Samsung'un yüksek sayıda OLED panel kapasitesiyle kalacağını belirtiyor.

Kaynağa göre Samsung, Apple'dan sonra diğer telefon şirketlerinin de OLED'e geçeceğine ve böylece daha iyi satış yapacağını umuyormuş. Ancak beklenen olmamış. Dokunmatik sensörlerin yanı sıra her bir OLED panelin fiyatı 100 dolar. Bu maliyet Phone 8 Plus'taki LCD panelin fiyatının iki katı ediyor. Yüksek fiyat nedeniyle diğer birçok şirket OLED'e geçmedi ve halen LCD kullanıyorlar.

Samsung için tehlike çanları çalıyor. Çünkü Koreli üretici, daha ucuza OLED panel üretimi yapan Çinli tedarikçiklerle karşı karşıya.

Ayrıca başka bir konu daha var. Söylentilere göre LG'nin bu sene çıkması beklenen 6.5 inç'lik iPhone'un OLED ekranını üreteceği iddia ediliyor. Apple'ın Samsung'a olan bağımlılıktan kurtulmak ve maliyeti azaltmak için hem LG hem de Çinli tedarikçilerle iş birliği yapması şaşırtıcı olmaz.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.