Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

VAHYİN KUTSADIĞI ŞEHİR: KUDÜS

30 Ocak 2018 Salı::

Diyanet İşleri Başkanlığı Mescid-i Aksa’ya ve Kudüs davasına sahip çıkmak, İslam inancındaki önemine dikkat çekmek ve mazlum Filistin halkıyla dayanışma duygularını canlı tutmak amacıyla “Vahyin Kutsadığı Şehir: Kudüs” başlıklı uluslararası bir toplantı düzenliyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Diyanet İşleri Başkanlığının İstanbul’da 29 – 30 Ocak tarihlerinde İstanbul’da düzenleyeceği toplantıya, Pakistan, Endonezya, Irak, Ürdün, Azerbaycan, Kazakistan, İngiltere, Fransa, Kenya, Somali, Uganda başta olmak üzere Avrupa, Asya ve Afrika’dan 20 ülke katılacak.

Kağıthane’de bulunan Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığı Konferans Salonunda düzenlenecek toplantıda, açılış konuşmalarının ardından “Müslüman Kudüs: Kudüs’ün Müslüman Kimliği”, “Birlikte Yaşama Tecrübesi: Kudüs Örneği” başlıklarıyla iki panel düzenlenecek. 70 civarında Müslüman ilim adamı ve araştırmacının katılacağı zirvede, katılımcılar ayrıca açık kürsüde söz alacaklar.

29 Ocak Pazartesi saat 10:00’da başlayacak olan toplantıda Başkan Erbaş, “Müslüman Kudüs: Kudüs’ün Müslüman Kimliği” başlıklı panelin moderatörlüğünü yapacak. Toplantı 30 Ocak salı günü saat 17:00’da sonuç bildirgesinin okunması ile sona erecek.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.