Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Şirket Kültürü
Print Al

“Huzurlu markası yatırımcıyı çekiyor”

17 Haziran 2017 Cumartesi::

Projelerini belirlenen tarihten erken teslim edip, yatırım amaçlı konut alanlar için prim potansiyelli konutlar inşa ettiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, yatırımcıdan büyük ilgi gördüklerini söyledi...

Yazı Boyutu : A A A A

Anadolu’da 2009 yılından bu yana binlerce konuta imza atan Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya geldi. Yeni projelerinden Huzurlu Marmara Güneşli’de yıkım, Bostancı projesinde inşa çalışmalarını sürdüren Huzurlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı “Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. ‘Huzurlu’ markası yatırımcıları kendine, projelere çekiyor. Çünkü 1. sınıf işçilik, yüksek prim ve erken teslim projelerimizde klasik hale geldi. Geçtiğimiz hafta Kütahya’da Huzurlu Kampüs Residence projemizde erken teslimle anahtar teslim törenini gerçekleştirdik. İstanbul Beylikdüzü’nde 500 konut ve 27 ticari ünitenin yer aldığı Huzurlu Marmara projemizde inşaatın yüzde 80’i tamamlandı ve ince işçiliklere başlanıldı. Bu projemizde de erken teslim geleneğini sürdüreceğiz. Ekim 2018’de planlanan projemizde teslimleri erkene çekerek inşallah bu yılın sonunda hak sahiplerine teslim edeceğiz. Huzurlu Marmara Bostancı ve Güneşli projelerimizde ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Aile öncelikli projeler geliştiriyoruz” dedi.
İnşaatın %80’i tamamlandı
Beylikdüzü’nde inşa ettiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan “Huzurlu Marmara” projesinde inşaatın yüzde 80’ini tamamlayan ve teslimleri erkene çeken Huzurlu İnşaat, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçeneği sunuyor. Konutlar 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Daire fiyatları ise 464 bin liradan başlıyor. Projenin yüzde 85’i yeşil alan olarak ayrılırken, göletler, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı da yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.