Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

YASED’in yeni başkanı Serpil Timuray

1 Mart 2013 Cuma::

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) yeni yönetim kurulu başkanı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray oldu.

Yazı Boyutu : A A A A

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) yeni yönetim kurulu başkanı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray oldu. YASED’de tek listeyle seçime girilen olağan genel kurulunda, seçimlerin ardından Serpil Timuray başkanlık görevine seçildi. Timuray, bu görevi İzzet Karaca’dan devraldı. YASED’de Başkan Vekili ise Ergo Grubu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kozanoğlu oldu. Serpil Timuray yaptığı konuşmada, YASED’in Türkiye’de yatırım ortamını iyileştirme konusunda itici bir güç olmaya devam edeceğini kaydederek, “Dünyada Batı’dan Doğu’ya sermaye akımının yaşandığı bir dönemde, ülkemizin bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek, uluslararası sermaye için bir çekim merkezi olacağına inanıyoruz” dedi. Timuray, “YASED olarak, yatırım ortamının daha iyileştirilmesi için gereken yapısal reformları desteklemek önceliklerimiz arasında yer alacaktır” diye konuştu.


‘Eskiden simitçi bile IMF temsilcisinin adını bilirdi’
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye’nin başarı hikayesinin dünyanın her yerinde anlatıldığını aktararak şunları söyledi: “Eskiden sokaktaki simitçi IMF’in Türkiye temsilcisinin adını ezbere bilirdi, şimdi ben bile bilmiyorum. Türkiye IMF’e borcunu ödeyerek IMF’e borç veren bir yapıya dönüşecek.”
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.