Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Euromoney’den İş Bankası’na iki ödül

12 Şubat 2013 Salı::

Türkiye İş Bankası, Euromoney’in dünyadaki tüm özel bankacılık ve varlık yönetimi hizmetlerini değerlendirdiği araştırmasında “İlişki Yönetimi” ve “Yatırım Ürünleri Çeşitliliği” kategorilerinde Türkiye birincisi oldu.

Yazı Boyutu : A A A A

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, yaptığı yazılı açıklamada özel bankacılık alanındaki birinciliklerine ilişkin şunları söyledi:
“Müşteri İlişkileri Yöneticilerince, özel tasarlanmış alanlarda, müşterilerimize risk profillerine uygun olarak yapılandırılmış ürünler de dâhil olmak üzere geniş yatırım seçenekleri sunulmakta, aynı zamanda geleneksel bankacılık ürün ve hizmetleri de en üst seviyede hizmet kalitesi hedeflenerek verilmektedir. Ürün yelpazesinin genişletilmesinin yanı sıra, müşteri nezdinde farklılık oluştrmasına yönelik çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecektir.”

Ödül töreni 21 Şubat’ta
Derginin anket yöntemiyle gerçekleştirdiği araştırmada bankalar özel bankacılık alanında varlık yönetimi, kârlılık, müşteri ilişkileri yönetimi gibi kriterlere göre değerlendiriliyor. Euromoney, 1992 yılından bu yana uluslararası finans dünyasınca yakından takip edilen araştırmalar yapıyor, dünyanın dört bir yanından bankacılık kuruluşlarını inceliyor ve ödül organizasyonları gerçekleştiriyor.
Özel bankacılık alanında en iyi hizmeti sunan kuruluşları belirleyen ödüller, 21 Şubat akşamı Londra’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.