Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Danışmanlık
Print Al

Türkiye’de en çok tutulan iş sektörleri

16 Ocak 2013 Çarşamba::

Geçtiğimiz yıl girişimciler, en fazla aperatif yiyecek alanında işyeri açmayı tercih ettiler. Buyrun size, geçtiğimiz yılın en popüler iş fikirleri : Gümrük ve…

Yazı Boyutu : A A A A

Geçtiğimiz yıl girişimciler, en fazla aperatif yiyecek alanında işyeri açmayı tercih ettiler. Buyrun size, geçtiğimiz yılın en popüler iş fikirleri : Gümrük ve Ticaret Bakanlığı istatistiklerine göre ülkemizde geçen sene esnaf ve sanatkâr meslek odalarında oran olarak en çok artış sırasına göre kokoreççiler, tantuniciler, ciğerciler, midyeciler, gözlemeciler, dürümcüler, çiğ köfteciler tarzında gibi hızlı yiyecek mamülleri imalatı ve satışında görüldü.
Bakanlığın verilerine göre geçtiğimiz yıl 11 bin 346′yı aşkın olan cafe, cafeterya, kahvaltı salonu işletmecisi sayısı, % 12 oranında arttı. Kır kahvesi, çay bahçesi, çay ocağı, piknik yeri ve dinlenme tesisi işletmecileri ise 23 bin 231′i aştı.
Bakanlığın verilerine ilaveten, köy kahvaltısı mekanının sayısının giderek arttğını görüyorum. Bu yıl popüler iş fikirlerine köy kahvaltısı mekanları damgasını vuracak. Çünkü insanlar şehirlerde binaların arasında sıkılıyor ve evinin balkonunda kirli havayı soluyarak kahvaltı yapmak yerine doğal lezzetler eşliğinde şehir merkezlerine yakın köylerde ya da şehir merkezlerinin dışında yer alan deniz kenarlarındaki mekanlarda ya da yeşillik, ağaçlık, havası temiz olan mekanlarda doğal, organik yüyeceklerle donatılmış köy kahvaltısı yapmak istiyorlar. Eğer sermayeniz var ise, reklama da ciddi yatırım yapmaya hazırsanız, güzel temiz bir köyde (şehir merkezine yakın) kahvaltı salonu açarak, iyi bir iş kurabilirsiniz. Bildiğiniz gibi insanlar her geçen gün doğaya , doğal beslenmeye, organik yiyeceklere daha çok ilgi göstermektedirler.
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.