Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Şahenk - Ağaoğlu ortak mı oluyor?

1 Aralık 2012 Cumartesi::

Kulislerde Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk ile konutun lideri Ali Ağaoğlu’nun ortaklığı konuşuluyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Ferit Şahenk, Türkiye’nin en büyük 5 grubundan biri olan Doğuş Holding’in patronu. 7 sektördeki 124 şirketinde yaklaşık 30 bin kişi istihdam ediyor. Son dönemlerde en çok şirket kuran grupların başında geliyor. İnşaat, finans, medya ve turizm grubun iddialı olduğu sektörler.

Doğuş’un temellerinde inşaat sektörü var. Ferit Şahenk, son zamanlarda mevcut işlerinin dışında ilginç ortaklıklara imza atıyor. Özellikle eğlence ve restorancılık en ilgili olduğu alanlar...

Ali Ağaoğlu ise markalı konutun ilklerinden.
Elindeki projelere bakılırsa sektörün lideri konumunda. Çok medyatik bir isim. Hem özel hayatıyla hem de projeleriyle sürekli gündeme geliyor. Ürettiği konutların reklamlarında da rol almaya başladı.

Son projesi 1453 Maslak’la gündeme geldi. Bu projenin reklamında kullandığı İstanbul Fatih Park Ormanı nedeniyle Orman ve Su İşleri Bakanlığı’yla arası açıldı. Ağaoğlu’nun sadece konut değil enerji alanında da yatırımları vardı. Ancak enerji şirketlerini 240 milyon euro’ya Doğan Holding’in patronu Aydın Doğan’a satarak sektörden çıktı...

İki patronla ilgili bu uzun girişi yaptıktan sonra gelelim asıl konuya... Kulislerde temellerinde inşaat bulunan Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk ile konutun lideri Ali Ağaoğlu’nun ortaklığı konuşuluyor. Ferit Şahenk’in yeni yatırım rotalarından birinin de konut olacağı, bu işe de piyasanın lideriyle ortak gitmeyi tercih ettiği konuşuluyor.

Kaynak: Para Dergisi , Link : www.paradergi.com.tr

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.