Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Aydınlı Çiftçiler ‘üretici Kart’ Avantajlarından Yararlanabilecek

3 Kasım 2012 Cumartesi::

Aydın Ziraat Odası, odaya kayıtlı çiftçilerin ‘Üretici Kart’ avantajlarından faydalanması için DenizBank ile protokol imzaladı.

Yazı Boyutu : A A A A

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Rıza Posacı Başkanlığında il genelindeki tüm oda başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı sonunda gerçekleştirilen protokol kapsamında Aydın ili Ziraat Odası üyesi üreticiler de artık Üretici Kart’ın sunduğu avantajlardan yararlanabilecekler.

Aydın Muğla Yolu üzerinde bulunan Köfteci Dede tesislerinde düzenlenen tolantıda imzalanan protokol ile Aydın ili Ziraat Odaları üyeleri DenizBank’ın sunduğu tüm finansal hizmetlerin yanı sıra, Üretici Kart ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkanına sahip olacakları belirtildi. Aydın Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Rıza Posacı çiftçilerin kredileri amacına uygun kullanmalarını tavsiye etti. Protokol imza törenine Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı ve ilçe Ziraat Odaları başkanlarının yanı sıra DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ve ve şube Müdürleri de katıldı.

Toplantıda konuşan DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan tarım sektörünün gelişmesi yönünde yoğun bir faaliyet içerisinde olduklarını belirtti. Üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Orhan, “DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile, Aydın Ziraat Odalarıyla üyesi üreticileri de DenizBank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler. Üretici Kart ile uygun kredi koşullarında ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek; oda/kooperatif mağazalarından mazot, gübre, yem, tarım ilacı gibi tarımsal ihtiyaçlarını 3 ay vade 0 faiz ile alabilecekler” dedi.

Tarım sektöründe faaliyet gösterenlerin çeşitli sorunlar yaşadığını ve bunun başında da ekonomik sorunlar olduğunu belirten Aydın Ziraat Odası başkanı Rıza Posacı, bu prtokol ile çiftçilere çeşitli konularda kolaylık sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.