Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Akbank ‘IMF’den’ yine ödülle döndü

21 Ekim 2012 Pazar::

Akbank, bir kez daha ‘Türkiye’nin en iyi bankası’ ödülü aldı. Uluslararası finans yayınlarından Global Finance tarafından düzenlenen, “Dünya’nın En İyi Bankaları” değerlendirmesinin 2012 sonuçları Tokyo’da düzenlenen IMF toplantıları sırasında gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi.

Yazı Boyutu : A A A A

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Global Finance “Dünya’nın En İyi Bankaları” ödüllerinde büyük bir çekişme yaşandığını vurgulayan Global Finance Editörü ve Yayıncısı Joseph Giarraputo, “2012 yılı Merkez Bankası’nın zorunlu rezervlere getirdiği artış ve uyguladığı sıkı para politikası ile şekillenen zorlu bir yıl oldu. Akbank uluslararası finansal piyasalarda yaşanan çalkantılara rağmen mevduat ve kredilerini sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde büyütmeye devam etti” dedi.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil de, “Akbank Türkiye’nin en modern, en yenilikçi ve dinamik kuruluşlarından biri. Kurulduğumuz günden bu yana Türk bankacılık sektöründe pek çok yeniliğe imza attık. Türkiye’nin en değerli bankacılık markasıyız. Başarılı geçmişimizle gurur duyuyoruz. Ancak yaptıklarımızla yetinmiyoruz, başarı çıtamızı epey yükselttik. 16 bin Akbanklı ile birlikte tüm motivasyonumuz ve enerjimizle ‘Kalıcı Liderlik’ için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.