Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Haftanın Atamaları 17.10.2012

17 Ekim 2012 Çarşamba::

Engin Güler, Gürkan Andaç, Yüce Kaner Atalay, Nazlı Hilal Topçuoğlu...

Yazı Boyutu : A A A A

VESTEL'E YENİ MÜDÜR
Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama'nın Genel Müdürü Ergün Güler oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitiren Güler, Vestel'deki kariyerine 1999'da başladı. 2006-2012 Mayıs ayı arasında Vestel Şirketler Grubu Mali İşler ve Hazine'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Mayıs 2012'de Zorlu Holding Kurumsal Risk ve Hazine Koordinatörü olarak atanan Güler, Vestel Pazarlama Genel Müdürlüğü görevini üstlenmesinin ardından mevcut görevlerini Zorlu Holding Mali İşler Koordinatörü Cem Köksal'a devretti.

AVEA'DAN DÖRT ATAMA
Avea, yeni atamalarla yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam diyor. Avea Satış Geliştirme ve Planlama Direktörlüğü'ne Gürkan Andaç getirilirken; Finansal Kontrol Direktörü Serkan Çağatay, İç Denetim Direktörü Özge Aşçıoğlu ve Pazarlama İletişim Direktörü Meltem Ersöz oldu. Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nü bitiren Gürkan Andaç, kariyerine PriceWaterhouseCoopers'ta başladı. P&G'da uzun yıllar yöneticilik yaptı. Çağatay ve Aşçıoğlu lisans eğitimlerini ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamlarken, Ersöz, Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun oldu.

NESTLE'DE DEĞİŞİM
Nestle'de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne Yüce Kaner Atalay getirildi. Atalay, Boğaziçi Üniversitesi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. Nestle'deki kariyerine 1997'e başlayan Atalay, satış ve pazarlama alanında farklı rollerde çalıştı. 2000-2002'de Nestle S.A., İsviçre, Vevey'deki Merkez Ofisi'nde Gıda Stratejik İş Birimi'nde Pazarlama Danışmanı olarak görev alan Atalay, sonrasında Türkiye'ye dönerek Mutfak Ürünleri Grup Ürün Müdürlüğü görevini üstlendi. Atalay, son yedi yıldır Nestle Kahvaltılık Gevrekler / Cereal Partners Worldwide Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu.

DANONE'YE TAZE KAN
Danone Türkiye'nin Kurumsal İletişim Müdürlüğü'ne Nazlı Hilal Topçuoğlu atandı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nden mezun olan Topçuoğlu, lisansüstü eğitimini Galatasaray Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nde tamamladı. Gazetecilik kariyerine Nokta Dergisi'nde başlayan Topçuoğlu, 2009'da gazetecilikten ilaç sektörüne adım attı. Sanofi Grubu'nda Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışan Topçuoğlu, yeni görevinde iletişim çalışmaları, medya ilişkileri, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk projeleri gibi süreçleri yürütme sorumluluğunu üstlendi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.