Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

FSM’de şimdi de HGS çilesi!

30 Eylül 2012 Pazar::

HGS, Etiler ve Baltalimanı istikametinden FSM’ye giriş yapan araçların bariyer engeline takılması nedeniyle çileye dönüştü

Yazı Boyutu : A A A A

Otoyol ve köprülerde trafiği rahatlatmak için uygulamaya konulan HGS, Etiler ve Baltalimanı istikametinden FSM’ye giriş yapan araçların bariyer engeline takılması nedeniyle çileye dönüştü

ULAŞTIRMA Bakanlığı tarafından bu ayın 17’sinde uygulamaya konulan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) uygulaması, köprü girişine yalnızca bir tane gişe açılması ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsüne son giriş yapılan Bebek kavşağından bu gişeye ulaşmak isteyen araçların yolunun bariyerle kesilmesi nedeniyle trafiği rahatlatmak bir yana durma noktasına getirdi. Bebek kavşağından köprüye giriş yapan HGS kullanıcıları uygulama nedeniyle şaşkınlık yaşarken büyük çoğunluğu köprüyü kaçak geçmek zorunda kaldı.

KAÇAK GİRİŞ: Uygulamaya tepki gösteren HGS kullanıcılarından Mehmet Aydoğdu “Haftada en az 4 kez köprüyü kullanıyorum. Daha önce KGS kullanıyordum. Daha hızlı geçiş yapabilmek için HGS alıp otomobilime taktırdım. Ancak Bebek kavşağından köprüye giriş yapmak isterken HGS gişesine giden yolun bariyerlerle kapatıldığını görünce büyük şaşkınlık yaşadım. Yanımda KGS de bulunmadığı için köprüyü kaçak geçmek zorunda kaldım. Bir çok otomobil de köprüyü benim gibi kaçak olarak geçmek zorunda kaldı” diye konuştu.

10 KAT FAZLA PARA: Kaçak geçmek zorunda kalan Mustafa Akpur da, “Sadece bir tane HGS gişesi var. Bebek, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Etiler’den Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne çıkmak isteyen benim gibi vatandaşların HGS gişesine girmesi imkansız. Otomatik olarak KGS ya da OGS geçişlerine yönlendiriliyoruz. Arabalarımızda da HGS’den başka bir şey olmadığı için kaçak durumuna düşüyor ve cezalar ödüyoruz. En son 19 Eylül’de zorunlu olarak bu şekilde bir geçiş yapmak zorunda kaldım. Bu geçiş nedeniyle de evime bu geçişi ödemem için makbuz gönderdiler. 4. 25 TL olan geçiş ücretini kaçak geçmiş durumda gözüktüğüm için 46.75 TL olarak ödemek zorunda kalacağım” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.