Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

KUYAŞ Hisseleri İMKB’de işlem görmeye başladı

26 Eylül 2012 Çarşamba::

KUYAŞ Hisseleri İMKB’de 1836 ortaklı Kuyumcukent’in gayrimenkul yatırım şirketi olarak 2005 yılında kurulan KUYAŞ-Kuyumcukent Gayrimenkul A.Ş İstanbul Menkul Kıymetler Borsası -İMKB’de düzenlenen törenle işlem görmeye başladı.

Yazı Boyutu : A A A A

KUYAŞ Başkanı Sait Erdal Metiner;’’ Örnek bir kooperatif olan Kuyumcukent, bugüne kadar görülmemiş bir atılım yaptı ve vizyoner bakış açısıyla hem mülk sahibi üretici ve kiracılarına, hem de KUYAŞ ortaklarına değer kazandırdı. Biz, kuyumcular kooperatifi olarak yola çıktık ama Türkiye’de gayrimenkul sektörünün gelişimini öngörerek şirketleştik’’dedi.

İstanbul Türkiye’nin finans merkezi

Metiner;’’İstanbul gibi bir metropolde, İstanbul’un ticaret,finans ve turizm merkezi olarak seçilen bir bölgesinde,havaalanına yakın bir lokasyonda yeni projeler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.Price Waterhouse Coopers araştırma şirketi,2011 yılında bütün dünyada yaptığı araştırmafda İstanbul’un lokasyon olarak öne çıkacağını ve gayrimenkul sektörünün büyük bir gelişme yaşayacağını söylemişti.Biz, bunu daha önceden gördük, 2005 yılında gayrimenkul yatırım şirketi olan KUYAŞ’ı kurduk.Bugüne kadar 550 bin metrekarenin üzerinde alanımız, yaklaşık olarak 500 milyon dolarlık yatırımımız, 150 milyon TL’ye ulaşan özvarlığımızla Kuyumcukent imalat bölümü,Wedding World Alışveriş Merkezi , İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları,İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza gibi projelerimizle geleceği önceden görerek yatırımlar yaptık’’şeklinde belirtti.

Yakında en iddialı projesiyle geliyoruz

Başkan Metiner;’’ Tamamlanan projelerimiz de, T.C Merkez Bankası Avrupa Yakası merkez veznesi. Birçok bankanın grup merkezi, özel taşıma firmaları ve altın antreposu, İKO temsilciliği, darphane saymanlığı, İTO Üniversitesi mücevher tasarım mühendisliği faaliyet görmektedir. KUYAŞ olarak, önümüzdeki dönemde İstanbul’un en nadide projelerinden birinin daha temelini atıp, geri kalan alanımızda gelecek vizyonumuza uygun ticari alan ve otel binasından oluşan karma bir projeyi daha hayata geçireceğiz’’dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.