Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

RINA İstanbul’u başkenti seçti

19 Eylül 2012 Çarşamba::

Dünyanın 4 bir tarafına yayılmış ve genişleme hedefi olan Rına, bu amacını gerçekleştimek için ‘’Türkiye Danışma Komisyonu’’ oluşturdu.

Yazı Boyutu : A A A A

13 milyon euronun 6 milyon eurosu Türkiye’ye

RINA Group CEO’su Ugo Salerno; ” Türkiye dünyada yatçılık sektörüyle bilinen bir ülke.Yatırım projelerimizde yatırım işbirliklerimiz var.Stratejik gördüğümüz için İstanbul’u başkentimiz yaptık.Türkiye’ye bu bölgede siyasi ve ekonomik olarak önemli bir rol oynuyor. Knowhow’ı buradan yürütmek için ideal bir ülke.Türkiye’den kontrol edilen ülkelerden bölgesel olarak elde edilen 2012 yılı cirosu 13milyon Euro iken, Türkiye’den 6 milyon Euro ciro hedefimiz var 2012için”şeklinde ifade etti.

Türkiye dünyada yatçılık sektörüyle tanınıyor

Ugo Salerno;’’ Türkiye’de 1966 beri faaliyet gösteren Rına, planları arasında; Türk tersanelerine ve armatörlerine enerji tasarrufundaki uzmanlığını sunmak ve Türk denizcilerini LNG taşımacılığında Akdeniz havzasının lider klas ve belgelendirme kuruluşu olarak sahip olduğu konumun bir parçası haline getirmektedir. Türkiye’nin dünyada yatçılık sektörüyle tanındığını belirten Ugo Salerno, “Türkiye şehirlerarası bağlantının artmasını sağlıyor. Çok hızlı bir şekilde büyüme yolunda ilerliyor. 11 iş kolumuzu 6 bölgeye ayırdık. Orta ve Doğu Avrupa’nın en hızlı büyüyen şehri İstanbul olacak. Denizcilik bakımından da İstanbul önemli yer tutuyor. Ciromuzun 3’te 1’i denizcilik sektöründen oluşmaktadır” dedi.

150. yılımızı kutluyoruz

Ayrıca çok genç çalışanlara sahip olduğunu açıklayan Ugo, “40’tan fazla ülkede faaliyet gösteriyoruz. Yaş ortalamamız 37’dir.Dünyanın dört bir tarafına yayılmış 140 tane ofisimiz var. Bu ofislerimizden müşterilerimize yardım ediyoruz ve Türkiye için de hedefler belirledik. Planlarımızı yüzde 22arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

2011 yılında Rına 150’nci yılını kutlayıp, Türkiye’de yat klaslandırma sektöründe lider bir şirket olup, yüzde 65 Pazar payına sahiptir. 135 Türk şirketini Kalite, çevre ve güvenlik yönetim sistemleri alanında belgelendirmektedir.

RINA Türkiye, yüksek katma değerli hizmetlerinin arasında karbon emisyonlarını düşürmek için geliştirilmiş Gold Standardı ve Gönüllü Karbon Standardı doğrulama ve onaylama projelerinin yanı sıra; ulaşım alanında hızlı tren ve şehir ulaşım ağları (metro, tren ve tramvay) gibi büyük projelerde de teknik danışmanlık ve belgelendirme hizmetlerini gerçekleştirmiştir.

buradan yürütmek için ideal bir ülke. Türkiye’den kontrol edilen ülkelerden bölgesel olarak elde edilen 2012 yılı cirosu 13milyon Euro iken, Türkiye’den 6 milyon Euro ciro hedefimiz var 2012için”şeklinde ifade etti.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.