Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Al Gore, Turkcell Liderler Konferansı’na geliyor

13 Eylül 2012 Perşembe::

“Turkcell Liderler Konferansı” 22 Eylül’de dördüncü kez gerçekleşiyor. Dünya çapında marka haline gelmiş önemli isimlerin konuşmacı olarak katıldığı konferansın bu seneki konuğu ABD’li siyasetçi, Apple Yönetim Kurulu Üyesi ve Google Üst Düzey Danışmanı, Nobel Ödüllü Al Gore… Gore iş dünyasının önde gelenlerine yapacağı konuşmada, gelişen teknolojilerin liderliğe ve iş dünyasına etkilerini mercek altına alacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, “Liderler Konferansı” etkinliğiyle, dünyaca ünlü fikir adamlarını, ülkemizin önde gelen işadamı ve sanayicileriyle buluşturmaya devam ediyor. 22 Eylül 2012’de Çırağan Oteli’nde dördüncü kez gerçekleşecek “Liderler Konferansı”nın konuğu, gerek siyasetçi kimliği gerek çevreci görüşleriyle uluslararası arenada hep gündemde kalmayı başaran Al Gore.

“Küresel Isınma” üzerine yaptığı çalışmalarla Nobel’e, yine aynı konuda ürettiği belgeselle de Oscar’a layık görülen Gore’un İstanbul’da yapacağı konuşmanın başlığı “Değişen Dünyada Liderlik”. ABD’de 7 sene boyunca “Başkan Yardımcılığı” gibi önemli bir görevi üstlenmiş olan, Apple Yönetim Kurulu Üyesi ve Google Üst Düzey Danışmanı Al Gore, İstanbul’da teknolojinin liderliğe olan etkisi, demokratikleşmesi ve devletler için önemini analiz edecek.

“Liderler Platformu” hayata geçiyor

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in ev sahipliği ile bu sene dördüncü kez gerçekleşecek olan Liderler Konferansı’nda, Turkcell’in, iş dünyasının tepe yöneticilerini “öğrenen&öğreten liderler” vizyonuyla buluşturarak sürekli gelişim yolculuklarına değer katmak amacıyla oluşturduğu “Liderler Platformu”nun lansmanı da yapılacak.

“Liderler Konferansı” daha önce de dünya devlerini ağırlamıştı

“Turkcell Liderler Konferansı” daha önce de çok önemli fikir önderlerini ağırlamıştı. Virgin Group’un sahibi, girişimci lider Richard Branson, General Electric eski başkanı Jack Welch ve son olarak Harvard Business School profesörlerinden Michael E. Porter, “Liderler Konferansı” için İstanbul’a gelmiş ve eşsiz görüş ve deneyimlerini dinleyicilerle paylaşmıştı.

Al Gore Kimdir?
ABD’li siyaset adamı, iş adamı, belgesel film yapımcısı ve Nobel Barış Ödülü sahibi olan Albert Arnold Gore 1948 doğumlu. 1993-2001 arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin başkan yardımcılığını üstlenen Gore, 2000 yılındaki ABD başkanlık seçimlerinde Demokratik Parti’den başkan adayı oldu. Seçimi kaybettikten sonra siyasetten çekildi ve “Küresel Isınma” konusunda çalışmalar yapmaya başladı. Bu konu üzerine yaptığı Uygunsuz Gerçek adındaki belgesel film 2007 yılında Akademi Ödülü’ne hak kazandı ve sinema tarihinde en çok izlenen üçüncü belgesel ünvanını kazandı. Dünyanın dört bir yanında verdiği konferanslar ve diğer

çalışmalar sayesinde 2007 yılında Nobel Barış Ödülüne uygun görüldü. Kendisi 2007 yılında İstanbul’a gelmiş ve Küresel Isınma konulu bir konuşma yapmıştı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.