Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

üç binden fazla çalışanın siber güvenliği Trend Micro’ya emanet

12 Eylül 2012 Çarşamba::

Dünyanın en büyük inşaat müteahhitleri listesinde yer alan Rönesans İnşaatı bünyesinde bulunduran Rönesans Holding, güvenlik yazılımında Trend Micro’yu tercih etti.

Yazı Boyutu : A A A A

Rusya, Türkiye, Azerbaycan, Ukrayna, katar, Türkmenistan ve Libya’da faaliyet gösteren Rönesans Holding, bilişim sistemlerinin güvenliğini sağlamanın ne denli önemli olduğunu bilen şirketlerin başında geliyor. Böylesine geniş bir coğrafyada, her ülkeye göre farklı riskler ortaya çıkıyor, tek bir noktada toplanan bilgiler tüm ülkelerdeki sistemlerin zarar görme ihtimalini doğuruyor.

Tüm bu sebepler nedeniyle anti-virüs çözümü arayışına girdiklerini dile getiren Rönesans Holding Bilgi Teknolojileri Müdürü Yalçın Oruç; “Birçok yazılım denememize rağmen özellikle çokça bilinen Conflicker virüsünün çizim dosyalarımızda yer aldığını bulamadık. Tarama işlemlerinin getirdiği trafik yükü ve kullanıcı tarafında yavaşlama söz konusuydu.” diyerek yaşadıkları sorunları özetledi.

Trend Micro Office Scan’i denemeye aldıktan sonra kullanmaya başladıklarını dile getiren Oruç, “Hiç yok denilen yerde 500 tane virüs tespit ettik. Ayrıca OfficeScan’in kullanıcı dostu, kolay yönetilebilir, anlaşılır ve merkezi olarak ölçümleme yapabiliyor olması bizim için en önemli artılar.” ifadelerini kullandı.

Kimlerin virüs taşıdığı görülebiliyor

Dünyanın her yerinde Trend Micro’dan hızla destek alabildiklerini belirten Bilgi Teknolojileri Müdürü, bir buçuk yıldır kullandıkları Trend Micro OfficeScan ile anti-virüs programlarını görebildiklerini, kullanıcıların detay bilgisine erişebildiklerini ifade etti. Kurum içinde çalışanların da virüs taşıma durumlarını görebildiklerini aktaran Yalçın Oruç; “Kimler daha çok virüs taşıyor sisteme bunları görebiliyoruz, merkezi olarak çalışabiliyoruz” dedi.

Trend Micro Akdeniz Bölgesi Ülkeleri Güvenlik Danışmanı İnanç Ilgın ise Rönesans Holding’in sorunlarına nasıl çözüm getirildiğini şu şekilde özetledi: “Bütün ürünlerimizde kullanılan Smart Protection Network teknolojimiz sayesinde kurum içerisinde yaşanan virüs problemine kalıcı bir çözüm getirmenin yanı sıra OfficeScan çözümümüzün kullanıcı dostu, kolay yönetilen arayüzü sayesinde tüm kullanıcıların tek noktadan yönetimi sağlandı.”

Dünya çapında 17 bin çalışanının 3 bini beyaz yakalı olan Rönesans Holding, bir buçuk yıldır tüm güvenlik ihtiyacını Trend Micro OfficeScan ile eksiksiz şekilde karşılıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.