Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İnan'ın 1.5 Milyon TL'lik hacizli Royce'u kaça satıldı?

29 Ağustos 2012 Çarşamba::

Fikret İnan'ın 1 milyon 500 bin TL değerindeki Rolls Royce aracı icrada satıldı. İşte satış rakamı...

Yazı Boyutu : A A A A

20 milyon liraya ulaşan borçlar nedeniyle mali krizde olan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan'a bir darbe daha geldi. İnan'ın 1 milyon 500 bin TL değerindeki Rolls Royce aracı icrada satıldı

Fi Yapı inşaattan alacaklı olanlar, Fikret İnan'a ait olan 2011 Model siyah renkli özel yapım Rolls Royce Ghost arabasına bundan bir süre önce haciz koydurmuşlardı.

Alacaklı olan kişilerin haciz koydurduğu 650 bin euro değerindeki Rolls Royce, alacaklarına karşılık önceki gün Üsküdar Adliyesi Haciz Memurluğu tarafından satışa çıkarıldı.

Yaklaşık 1 milyon 500 bin lira değerindeki Rolls Royce otomobili, 650 bin lira nakit veren bir başka işadamı İsmail Deniz Ungan aldı.

İşadamı Ungan'ın aldığı otomobili aynı gün, bir galeriye 900 bin liraya sattığı öğrenildi. Fikret İnan'ın Rolls Royce otomobilinin satışına girecek olan lüks restaurant ve kiralık otomobiller zinciri sahibi Selçuk Kürkoğlu, "Hacizden satılacak otomobili ben de almak istiyordum. Çünkü Türkiye'de benzeri yok. Parasını da hazırlamıştım. Otomobilin 700 bin liradan satılmasını bekliyordum. Ancak satışın gününü şaşırınca hem lüks bir otomobilden hem de büyük bir kardan oldum." diye konuştu.

Fikret İnan'ın Rolls Royce'yi satın alan işadamı İsmail Deniz Ungan konuştu. Ungan "Fikret Bey'den bir daire almıştım. Ancak o dairede haciz varmış. Bana daire karşılığı otomobilini satmayı önermişti. Ben de kabul etmiştim. Ama araçta da haciz varmış. Bunun üzerine mahkemeye müracaat ederek otomobile temlik koydurdum. Sonradan haciz memurluğuna giderek kimse otomobile alıcı çıkmadığı için 650 bin lira yatırarak aldım"

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.