Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Finansbank’ın sponsorluğunda”Cirque Du Soleil”geliyor

28 Ağustos 2012 Salı::

Dünyaca tanınan Kanada merkezli sanat topluluğu olan Cirque du Soleil, Finansbank’ın sponsorluğunda İstanbul’da gösterime geliyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Geçtiğimiz sene Akbank sponsorluğunda Saltimbanco gösterisiyle İstanbul’da hayranlarıyla buluşan Cirque du Soleili bu sene de Finansbank sponsorluğunda Alegria gösterisi için 22 -30 Eylül 2012’de Ülker Arena’da, 5-14 Ekim 2012 tarihleri arasında Ora Arena’da yeni gösteriler gerçekleştirilecek.

Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu Özel Bankacılık faaliyetleri kapsamında Cirque du Soleil ile ilk faaliyetlerinden birini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu özel bankacılık çatımız altındaki faaliyetlerimizden ilki. Finansbank bugün Türkiye’nin en büyük 5′inci özel bankası konumuna erişti. Bu kapsamda rafine sanat faaliyetlerimize devam edeceğiz. Finansbank kredi kartlarıyla yapılan bilet alımlarında da müşterilerimize büyük indirim sağlıyoruz” sözlerini kullandı.

Cirque du Soleil

1984 yılında, 20 sokak sanatçısından oluşan, Cirque du Soleil, yüksek standartlarıyla sanat ve eğlenceyi bir araya getirmiş Québec’li bir gösteri sanatları topluğu. Şirket’in 50 farklı ülkeden, 1.300 ‘den fazla sanatçı dahil olmak üzere yaklaşık 5000 çalışanı bulunuyor. Cirque du Soleil şu ana kadar uyandırdığı ilgi ve merak ile beş kıtada toplam 300 şehirde 100 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. 2011 yılında, Cirque du Soleil tüm dünyada aynı anda 22 gösterisini sunmaya devam ediyor. Cirque du Soleil’in Uluslararası Merkezi Kanada’nın Montreal kentinde bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.