Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

AB Kart Yenikaledonya’yı pazarımız yaptı

27 Ağustos 2012 Pazartesi::

‘’AB Kart Mavisi Dünya Haritasını Maviye Boyuyor’’ sloganıyla yola çıktı. 2011 itibariyle ihracat yaptıkları ülke sayısını 35’ten 40’a çıkardı. Dünya haritasının üçte ikisini maviye boyadıklarını söyleyen AB Kart Ceo’su Levent Canoğulları;’’Dünyada kalitesi, saygınlığı ve güvenilirliği ile tanınmasının Türkiye ve AB Kart adına gurur verici olduğunu, yedi yirmi dört hizmet verdiklerini’’ ifade etti. Canoğulları, Kırk ülkedeki müşterilerinin AB Kartın neyi üretip neyi üretmediğini çok iyi bildiklerini, Yenikaledonya’ya da kontör kartı sattıklarını’’ söyledi.

Yazı Boyutu : A A A A

50 operatöre servis veriyoruz

Canoğullları;’’Afrika’nın en batısından Gana’ya, Fildişi,Togo gibi ülkelerden,en doğuda da Yenikaledonya’ya kadar yayılmış durumdayız.Hacim anlamında ağırlık kazanan müşterilerimiz ise daha çok Kuzey Afrika’da Fas,Tunus,Suudi Arabistan,Ürdün,Irak,Kazakistan,Azerbaycan, Pakistan,Doğu Avrupa’da da Polonya yer alırken 50 operatöre de servis verdiklerini’’ belirtti.

Küllerinden yeniden yarattık

2004 yılında Telsim’e kart üretmek için kurulmuş olan firmanın faaliyetleri çeşitli olumsuzluklar nedeniyle durdurulmuş, 2008 yılında Levent Canoğulları’nın devralmasıyla tekrar faaliyetlerine hızlı bir şekilde başladığında dünyadaki mevcut durumun hiç iç açıcı olmadığını, diğer servis sağlayıcıların insanlara ellerindeki mevcut teknoloji neyse onu enpoze ederlerken, kendilerinin ‘’Müşteri bizden ne istiyorsa biz onu üretelim , insanların ihtiyaçları neyse ona göre hizmet verme yolunu seçelim diyerek’’ yola çıktılarını ifade etti.

Parayı yuvarlayın durduğu yerde düşer

Kontör kart üretimi ve kullanımı AB Kartın ana üretim konusunu oluştururken bunun stratejik bir ürün olduğunun altını çizdi. Müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik bizim için oldukça önemli diyen Canoğulları;’’ Homojen yapımızı oluşturmak üzere sıfır noktasında pazarlama stratejilerimizi ona göre oluşturmaya çalışıyoruz. Kalite ve güvenilirliliğimiz ürün satışımızda Hindistan ve Çin ile rekabet etmemizi kolaylaştırıyor.Parayı yuvarlayın durduğu yerde düşer zaten durmamak için arkasından koşturmak lazım diyen Canoğulları hedeflerinde yeni ülkelerin olduğunu’’ bildirdi.

Okuyun vizyonunuz gelişsin

AB Kart olarak eğitime destek amacıyla birçok öğrenciye burs verdiklerini açıklayan Canoğulları, özellikle meslek lisesi çıkışlı öğrencileri işe aldıklarını ifade etti. ‘’Okuyun vizyonunuz gelişsin ‘’ diyerek yola çıktıklarını ve işyerinde oluşturulan kütüphaneden bir ay içerisinde okuduğu kitabı bildirenlere asgari ücretin üçte biri oranında parayı kesintisiz olarak ödediklerini bildirdi.

NFC cepte cüzdan devri

Markamız belli bir noktaya ulaştığından dolayı bundan sonrası için birçok stratejik karar aldık diyen Levent Canoğulları;’’ Markamıza zarar getirmeyecek,kalitesiyle, kapasitesiyle,teslimatıyla ve güvenliği ile sürekliliğini devam ettirecek stratejik ortaklarla yolumuza devam etmeye karar verdik’’ dedi.Sim kart ve USB modemler ile ilgili faaliyet başlattıklarını söylerken,Avrupa’daki operatörlere de servis vermemiz gerekirden hareketle son dönemde elektronik ödeme yöntemleri, kampanya yönetim sistemleri ve yazılım konusunda NFC (cepte cüzdan) gibi uygulamaları da portföylerine kattıklarını belirtirken, ürün yelpazesini genişleterek yolumuza devam etmek istiyoruz’’ dedi.

En beylik fuarlara damgamızı vurduk

Canoğulları;’’Kart sektöründeki en beylik fuarlardan bir tanesi Paris’tedir. Biz AB Kart olarak son üç yıldan beri Paris’e gidip Türkiye olarak sektöre damgamızı vurup geliyoruz. Türkiye son fuarda Paris’te onur konuğu idi. Aynı zamanda Türkiye’de 27001 iş sürekliliği ve bilgi güvenliği sertifikasını alan firmalardan bir tanesiyiz’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.