Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Bayram şıklığının adı”Kığılı”

16 Ağustos 2012 Perşembe::

Bayram yaklaştı, yeni kıyafetler gardıroplarda yerini almaya başladı. Bu bayramda son trendleri takip etmeniz için Kiğılı bayram koleksiyonu sizler için hazırlandı.

Yazı Boyutu : A A A A

Kiğılı mağazalarında alternatif ürün çeşitliliği bayram alışverişinizi fırsata çevirecek!

Erkeklerin vazgeçilmezi Kiğılı, bayram koleksiyonu ile göz kamaştırıyor. Şıklık ve rahatlıktan vazgeçemeyenler, bayramda da Kiğılı ürünleri ile şıklığına şıklık katıyor. Kalite ve özgün tasarımı bir arada bulabileceğiniz Kiğılı’nın birbirinden güzel koleksiyon ürünleri, çok cazip fiyat seçenekleri ile Kiğılı mağazalarında beğeninize sunuluyor.

Erkek giyimin öncü markası Kiğılı, fırsatlarıyla erkekleri sevindirmeye devam ediyor. Yaz boyu yaptığı kampanyalara bir yenisini daha ekleyen Kiğılı, yaz sezonu koleksiyonunda Turkcell’li müşterilerine özel yüzde 50 net indirim fırsatı sunuyor. Ağustos ayı boyunca aksesuarlar dışında tüm ürün gruplarında geçerli olacak net yüzde 50 indirim kampanyasıyla Turkcell’li müşterilerin yüzünü güldürecek.

Üstelik yeni sezon koleksiyonunda da müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Yeni sezon koleksiyonunda Turkcell müşterilerine özel yüzde 20 indirim sunan Kiğılı, böylece yaz sezonu için de kış sezonu için de alışverişlerinizi fırsata çeviriyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.