Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Öfkenizi nasıl ifade ediyorsunuz?

4 Ağustos 2012 Cumartesi::

DBE’nin Bilgi Paylaşım Toplantıları kapsamındaki ücretsiz atölye çalışması katılımcılarıyla hayatın her alanına etki eden öfkeyi ifade etmenin yollarını paylaşıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Öfke, herkesin zaman zaman yaşadığı, uygun ifade edildiğinde olumlu sonuçlar doğuran, normal ve sağlıklı bir duygu. Ancak doğru ifade edilmediğinde öfke patlamalarına neden olan bu duygu ruhsal, fiziksel, ilişkisel ve toplumsal pek çok güçlüğe neden oluyor. Öfke patlamaları, bireyin kişilerarası ilişkilerinde, ailevi, mesleki, akademik ve yaşamın diğer alanlarında güncel hayatın olağan bir şekilde akmasına engel oluyor.

Türkiye’de, bireylere, kurumlara, ölçme ve değerlendirme uygulamaları ile gelişim sağlama çerçevesinde hizmet veren, araştırmalar yapan ve eğitim programları oluşturan DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Bilgi Paylaşım Toplantıları kapsamında, “Öfke Yönetimi”nin yollarını paylaşıyor.

24 Şubat Çarşamba günü 16:00 – 17:30 saatleri arasında DBE’nin Nişantaşı’ndaki Eğitim Salonu’nda düzenlenecek olan atölye çalışmasında, genel olarak öfke duygusunun tanınması, fark edilmesi ve işlevsel bir şekilde ifade edilmesi için gerekli olan becerilerin nasıl kazanılacağı konusu ele alınacak.
Etkinlikte konuşmacı olarak, DBE Yetişkin ve Aile Merkezi Uzman Klinik Psikolog Dilek Doğu ve Uzman Aile Terapisti Özlem Özen bulunacak.

Organizasyon ve katılım hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0212 233 01 10 numaralı telefon ve mtekin@dbe.com.tr; www.dbe.com.tr
adreslerinden faydalanılabilir.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.