Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

VakıfBank 690. şubesini OSTİM’de açtı

22 Temmuz 2012 Pazar::

2012 yılını “KOBİ Yılı” olarak ilan eden Türkiye’nin öncü bankalarından VakıfBank, 690. şubesini, Ankara’nın önemli üretim merkezi OSTİM’de açtı. VakıfBank, yılsonuna kadar 750 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Her yıl en az 100 yeni şube açarak karlı büyümesini ve istihdama katkısını sürdüren VakıfBank, 690. şubesini Ankara’nın önemli üretim merkezi OSTİM’de açtı. Şube açılışına VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan, Genel Müdür Süleyman Kalkan, Ankara 2. Bölge Müdürü Zafer Belli ile Şube Müdürleri, OSTİM Bulvar Şubesi Müdürü Adıgüzel Aydın ve şube çalışanlarının yanı sıra iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

2012 yılını “KOBİ Yılı” ilan eden VakıfBank, OSTİM’de açtığı şube ile Ankaralı KOBİ’lerin en büyük iş ortağı olmayı hedefliyor. OSTİM Bulvar Şubesi’nin açılışında konuşan VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, bu bölgenin KOBİ’lerin yoğunlukla bulunduğu bir bölge olduğunu belirterek, “OSTİM Bulvar Şubemizden çok şeyler bekliyoruz. Hedeflerini de bu doğrultuda koyduk. OSTİM Bulvar Şubemiz, bu bölgenin en çok tercih edilen şubesi olacaktır” dedi.

Nerede ihtiyaç varsa VakıfBank oradadır

2012 başında 630 civarında olan şube sayısını yılsonunda 750’ye çıkarmayı hedeflediklerini ve yıl ortası itibariyle hedeflerinin yarısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Kalkan, yılsonu hedefine rahatlıkla ulaşacaklarını söyledi. Müşteriye ulaşmanın en efektif yolunun şubeler olduğunu belirten Süleyman Kalkan, “’Halden anlayan banka’ olarak müşterimize en yakın olduğumuz noktada yer almalı ve müşterimizin halinden anlamalıyız. Nerede ihtiyaç varsa, VakıfBank olarak orada olmalıyız. Kısmet olursa, 2012 yılı içerisinde 120’ye yakın şube açmış olacağız. Geçtiğimiz yıl da 100 yeni şube açılışı gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana, yaklaşık 2,5 yıl içerisinde 250’nin üzerinde yeni şube açtık. Bu, nereden bakarsanız orta ölçekli bir bankanın toplam şube sayısıdır” dedi.

Ankara bizim için ayrı bir öneme sahip

Kalkan, “Geçtiğimiz yıl, Genel Merkezimizi İstanbul’a taşırken, İstanbul’daki hedeflerimizden bahsetmiştik. İstanbul’da büyümek demek Anadolu’da büyümek demektir… Anadolu’yu bir tarafa bırakın, Ankara bizim için her şeyden ayrı bir öneme sahip. Ankara, 58 yıllık bankamızın kurulduğu ve 57 yıl boyunca yönetildiği bir şehir. Genel Merkezimizi İstanbul’a taşısak da bankamızın Ankara ile olan bağı halen daha devam ediyor. Bundan sonra da devam edecek. Ankara’daki ticaret hacmi genişledikçe, OSTİM gibi Türkiye’nin önemli üretim merkezleri oldukça biz burada olacağız. Ankara’da, İstanbul’da ve tüm Anadolu’ya olmaya, şubeler açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

VakıfBank’ın gövdesi İstanbul’da, kökleri Ankara’da

VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan ise, “Ülkemize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bundan 1,5 yıl kadar önce bankamızın Genel Müdürlük birimleri İstanbul’a taşınmaya başladı. Bu taşınma sürecinin de büyük bir kısmı tamamlanmış durumda. Bankamızın Genel Müdürlüğü fiziki olarak bu şehirden ayrılmış bulunsa da Ankara, VakıfBank için her zaman önemlidir. Yatırımlarımızı ve özel ilgimizi bu şehirden ayırmayacağız” dedi. Aydoğan “Biz müşterimize yakın olmayı, onlarla yüz yüze gelmeyi her zaman tercih ediyoruz. Onların halinden anlayıp ihtiyaçlarına çözüm sunduğumuzda, onları rahata eriştirdiğimizde gözlerindeki mutluluğu görmek bizim en büyük kazancımız oluyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.