Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

Pompeo'nun İsrail yerleşim yerlerine ziyaret provokasyonu

16 Kasım 2020 Pazartesi::

Filistin: 'Pompeo'nun İsrail yerleşim yerlerine ziyareti provokasyondur.' Filistin, ABD Savunma Bakanı Mike Pompeo'nun işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan İsrail yerleşim yerlerini ziyaret etme kararının bir provokasyon olduğunu ifade etti.

Yazı Boyutu : A A A A

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın sözcüsü Nabil Abu Rudeineh yaptığı açıklamada, ABD Savunma Bakanı Mike Pompeo'nun işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan İsrail yerleşim yerlerini ziyaret etme kararının Filistin halkı ve liderliği için bir provokasyon olduğunu söyledi. Abu Rudeineh, “İsrail, yerleşim yerlerinin genişletilmesi ve daha fazla Filistin toprağını ele geçirmek adına kendisine mümkün olan tüm desteği sağlayan mevcut ABD yönetiminin sınırsız desteğinden yararlanıyor. Pompeo'nun ziyareti ABD yönetiminin Filistin topraklarının işgalinde İsrail'in bir ortağı haline geldiğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretin ya da İsrail yerleşimlerine yönelik herhangi bir ABD desteğinin Filistin topraklarındaki yerleşim yerlerine meşruiyet vermeyeceğini belirten Sözcü Rudeineh, Filistin topraklarındaki işgalin sona ermeye mahkum olduğunu vurguladı.

Muhammed Rabah

Kaynak: , Link : #

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.